Hirviaita Kuivaniemeen

Menetin todella tärkeän henkilön hirvikolarin vuoksi. Onnettomuudelle ei voi ikinä tehdä mitään, mutta asiaa helpottaisi, jos saisimme hirviaidan, joka hidastaisi hirven kulkua tielle ja autoilijat ehtivät paljon paremmin reagoida hirven tuloa varten. Valtatie 4:lle tarvitaan hirviaita, jotta viattomien ei tarvitse uhratua luonnon puolesta ja tämä on asia, jossa ei voida säästellä. Turvallisuus on aina tärkeintä, tässä asiassa turvallisuutta laiminyödään. Valtatiellä on hirviaita, mutta vain lyhyen matkan ajan, joka on sillä tiellä erittäin riskialtista aluetta, varsinkin, kun hirvenmetsästys alkaa ihan pian. Ottakaa huomioon, että onnettomuuksia on sattunut tällä tiellä ennenkin ja yritetään toimia mahdollisimman pian! Emme halua enää menettää lisää ihmishenkiä säästösyiden vuoksi.

Nykyinen hirviaita Valtatiellä on liian lyhyt, me allekirjoittaneet vaadimme pidempää aitaa alueelle, jossa muutenkin kulkee erittäin paljon hirviä, varsinkin tähän aikaan vuodesta.

Ehdotan siis, että asiamme otetaan tosissaan ja saamme yhdessä luotua turvallisuuden tunteen kansalaisille. Tämä alue on todella vaarallista aluetta, varsinkin pimeän tullessa ja emme voi ottaa riskiä ja menettää lisää arvokkaita ihmishenkiä.

Näillä näkymin tulemme luovuttamaan adressin Oulun tieliikennevirastolle tai Iin kunnalle.

 

Nimien keräys aloitettu: 5.8.2017


Anna Eveliina Koivunen    Ota yhteyttä adressin tekijään